Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Abd-Rabou, Hagar S."

Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Biopreservative and Anti-Mycotoxigenic Potentials of Lactobacillus paracasei MG847589 and Its Bacteriocin in Soft White Cheese

    Shehata, Mohamed G.
    Alsulami, Tawfiq
    El-Aziz, Nourhan M. Abd
    Abd-Rabou, Hagar S.
    Sohaimy, Sobhy A. El
    Darwish, Amira M. G.
    Hoppe, Karolina 
    Ali, Hatem S.
    Badr, Ahmed Noah
      52  52
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia