Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Jarzębski, Maciej
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0001-9832-9274
  • Publications
  • Metrics
5 results

Filters Filters

20245
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 5 of 5
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Study of Microstructure, Texture, and Cooking Qualities of Reformulated Whole Wheat Flour Pasta by Substituting Water with Stearic Acid–Candelilla Wax–Groundnut Oil Oleogel

    Chaturvedi, Diksha
    Dhal, Somali
    Sahu, Deblu
    Jarzębski, Maciej 
    Anis, Arfat
    Kim, Doman
    Pal, Kunal
      3  3
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Unlocking the potential of carboxymethyl tamarind: A multi-pronged analysis of its impact on whole wheat bread quality

    Yadav, Vikas
    Singh, Pratik
    Kumar, Krishan
    Sahu, Deblu
    Majhi, Manoja K.
    Kim, Doman
    Yang, Deng
    Neelapu, Bala Chakravarthy
    Jarzębski, Maciej 
    Pal, Kunal
      3  14  3  14
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Evaluating the Impact of Green Coffee Bean Powder on the Quality of Whole Wheat Bread: A Comprehensive Analysis

    Das, Raima
    Banerjee, Debmalya
    Sahu, Deblu
    Tanveer, Juwairiya
    Banerjee, Soumik
    Jarzębski, Maciej 
    Jayaraman, Sivaraman
    Deng, Yang
    Kim, Hayeong
    Pal, Kunal
      2  2
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Impact of Groundnut Oil/Candelilla Wax Oleogel Replacement on Physicochemical Properties of Whole Wheat Pasta

    Kabi, Sandhya Rani
    Sahu, Deblu
    Jarzębski, Maciej 
    Anis, Arfat
    Kim, Doman
    Nayak, Amit Kumar
    Pal, Kunal
      10  10
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Exploring Chitosan Lactate as a Multifunctional Additive: Enhancing Quality and Extending Shelf Life of Whole Wheat Bread

    Singh, Pratik
    Yadav, Vikas
    Sahu, Deblu
    Kumar, Krishan
    Kim, Doman
    Yang, Deng
    Jayaraman, Sivaraman
    Jarzębski, Maciej 
    Wieruszewski, Marek 
    Pal, Kunal
      5  5