Loading...
Name
Kobus-Cisowska, Joanna
Scientific title
prof. dr hab.
ORCID
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
6 results
Filters
Now showing 1 - 6 of 6
No Thumbnail Available
Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef Korczak
No Thumbnail Available
Mleczny napój fermentowany oraz sposób wytwarzania mlecznego napoju fermentowanego
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, Ewa Flaczyk, Józef Korczak
No Thumbnail Available
Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego
2018, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef Korczak, Wiktor Obuchowski
No Thumbnail Available
Sposób wytwarzania wyrobu piekarniczego, zwłaszcza pieczywa
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MAGDALENA JESZKA-SKOWRON, Ewa Flaczyk, Józef Korczak
No Thumbnail Available
Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef KORCZAK
No Thumbnail Available
Napój aroniowy z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania napoju aroniowego z zawartością ekstraktu z liści morwy białej
2017, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MAGDALENA JESZKA-SKOWRON, Ewa Flaczyk, Józef Korczak