Loading...
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
3 results
Filters
Now showing 1 - 3 of 3
No Thumbnail Available
Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef KORCZAK
No Thumbnail Available
Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego
2018, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef Korczak, Wiktor Obuchowski
No Thumbnail Available
Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej
2019, JOANNA KOBUS-CISOWSKA, MONIKA PRZEOR, Ewa Flaczyk, Józef Korczak