Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Publications
Metrics
5 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2018 - 2019
3
2020 - 2024
2
Author
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
Ewa Flaczyk
3
MONIKA PRZEOR
3
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
1
Drożdżyńska, Agnieszka
1
Show more
Show more
Submit
Subject
antioxidant activity
1
dragon fruit
1
dried smoothie
1
functional food
1
licorice
1
Show more
Show more
Submit
Has files
No
5
Type
Patent
4
Journal article
1
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 5 of 5
Patent
2024
Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków
Przeor, Monika Teresa
Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena
Kmiecik, Dominik
Szczepaniak, Oskar
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
118
118
Patent
2018
Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef Korczak
Wiktor Obuchowski
1
1
Patent
2019
Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef Korczak
1
1
Publication
2024
The Application of Mulberry Elements into a Novel Form of Easy-to-Prepare Dried Smoothie
Przeor, Monika
Mhanna, Nour I. A.
Drożdżyńska, Agnieszka
Kobus-Cisowska, Joanna
6
6
Patent
2019
Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef KORCZAK
6
6