Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
5 results

Filters Filters

2018 - 201932020 - 20242
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 5 of 5
  • Patent
    2024

    Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków

    Przeor, Monika Teresa 
    Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena 
    Kmiecik, Dominik 
    Szczepaniak, Oskar 
    Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna 
      118  118
  • Patent
    2018

    Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef Korczak
    Wiktor Obuchowski
      1  1
  • Patent
    2019

    Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef Korczak
      1  1
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    The Application of Mulberry Elements into a Novel Form of Easy-to-Prepare Dried Smoothie

    Przeor, Monika 
    Mhanna, Nour I. A.
    DrożdżyÅ„ska, Agnieszka 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
      6  6
  • Patent
    2019

    Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef KORCZAK
      6  6