Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Publications
Metrics
3 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2024 - 2025
3
Author
Szczepaniak, Oskar
Esatbeyoglu, Tuba
2
Neugart, Susanne
2
Przeor, Monika
2
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
1
Show more
Show more
Submit
Subject
Allioideae
2
Allium ursinum
2
anti-inflammatory effect
2
antibacterial effect
2
antioxidant activity
2
Show more
Show more
Submit
Has files
No
3
Type
Journal article
2
Patent
1
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 3 of 3
Patent
2024
Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków
Przeor, Monika Teresa
Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena
Kmiecik, Dominik
Szczepaniak, Oskar
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
118
118
Publication
2025
Allium ursinum as a Centuries-old Medicinal Plant. Short Review of Anti-inflammatory and Antimicrobial Properties of the Rare Garlic Species
Szczepaniak, Oskar
Neugart, Susanne
Przeor, Monika
Esatbeyoglu, Tuba
6
6
Publication
2025
Allium ursinum as a centuries-old medicinal plant. Short review of anti-inflammatory and antimicrobial properties of the rare garlic species
Szczepaniak, Oskar
Neugart, Susanne
Przeor, Monika
Esatbeyoglu, Tuba
36
36