Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Publications
Metrics
4 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2018 - 2019
3
2020 - 2024
1
Author
Ewa Flaczyk
3
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
3
MONIKA PRZEOR
3
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
1
Józef Korczak
1
Show more
Show more
Submit
Has files
No
4
Type
Patent
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 4 of 4
Patent
2024
Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków
Przeor, Monika Teresa
Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena
Kmiecik, Dominik
Szczepaniak, Oskar
Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna
118
118
Patent
2018
Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef Korczak
Wiktor Obuchowski
1
1
Patent
2019
Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef Korczak
1
1
Patent
2019
Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej
JOANNA KOBUS-CISOWSKA
MONIKA PRZEOR
Ewa Flaczyk
Józef KORCZAK
6
6