Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Beszterda-Buszczak, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-1305-6866
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Biochemii i Analizy Żywności
  • Publications
  • Metrics
4 results

Filters Filters

2023 - 20254
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 4 of 4
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Comment on villalva et al. antioxidant, anti-inflammatory, and antibacterial properties of an Achillea millefolium L. extract and its fractions obtained by supercritical anti-solvent fractionation against Helicobacter pylori. Antioxidants 2022, 11, 1849

    Frański, Rafał
    Beszterda-Buszczak, Monika 
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Post-Column Guanosine Addition as a Screening Tool in the Search for Effective G-Quadruplex Binders - A Case Study of Achyrocline satureioides Phenolic Compounds

    Stężycka, Olga
    Frańska, Magdalena
    Nowak, Damian
    Hoffmann, Marcin
    Kasperkowiak, Małgorzata
    Beszterda-Buszczak, Monika 
      4  4
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Extremely Rare Flavonoid Glycosides Identified in the Stems of Ephedra gerardiana by HPLC-MS and Their Antioxidant Activity

    Szymborska, Karolina
    Frański, Rafał
    Gierczyk, Błażej
    Beszterda-Buszczak, Monika 
      2  2
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Oligoester Identification in the Inner Coatings of Metallic Cans by High-Pressure Liquid Chromatography–Mass Spectrometry with Cone Voltage-Induced Fragmentation

    Beszterda-Buszczak, Monika 
    Frański, Rafał
      19  19