Sposób zwiększenia odporności roślin z rodzaju kapustnych na czynniki patogenne
| dc.contributor.author | JOANNA SZULC | |
| dc.contributor.author | KATARZYNA CZACZYK | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:43:00Z | |
| dc.date.available | 2025-06-30T14:43:00Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.date.released | 2020-12-28T00:00:00 | |
| dc.date.submission | 2018-08-28T00:00:00 | |
| dc.description.patentorganistation | Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej (UPRP) | |
| dc.identifier.submission | 42682718 | |
| dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3732 | |
| dc.identifier.urprsubmission | 236247 | |
| dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
| dc.title | Sposób zwiększenia odporności roślin z rodzaju kapustnych na czynniki patogenne | |
| dc.type | Patent | |
| dspace.entity.type | Patent |