Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej | |
dc.affiliation.institute | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego | |
dc.affiliation.institute | Katedra Biochemii i Analizy Żywności | |
dc.contributor.author | Przeor, Monika Teresa | |
dc.contributor.author | Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena | |
dc.contributor.author | Kmiecik, Dominik | |
dc.contributor.author | Szczepaniak, Oskar | |
dc.contributor.author | Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna | |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T06:28:45Z | |
dc.date.available | 2024-07-18T06:28:45Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.date.released | 2021-08-02 | |
dc.date.releasedwup | 2023-02 | |
dc.date.submission | 2020-01-27 | |
dc.description.patentorganistation | Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej | |
dc.description.points | 75 | |
dc.description.registration | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu | |
dc.identifier.submission | 432706 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1597 | |
dc.identifier.urprsubmission | 242304 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.number.bup | 18/2021 | |
dc.number.document | PL 242304 B1 | |
dc.number.wup | 06/2023 | |
dc.title | Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków | |
dc.title.alternative | Method of producing mixed bread with aged white mulberry leaves, especially for diabetics | |
dc.type | Patent | |
dspace.entity.type | Patent |