Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków

dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
dc.affiliation.instituteKatedra Biochemii i Analizy Żywności
dc.contributor.authorPrzeor, Monika Teresa
dc.contributor.authorKobus-Cisowska, Joanna Magdalena
dc.contributor.authorKmiecik, Dominik
dc.contributor.authorSzczepaniak, Oskar
dc.contributor.authorBeszterda-Buszczak, Monika Krystyna
dc.date.accessioned2024-07-18T06:28:45Z
dc.date.available2024-07-18T06:28:45Z
dc.date.issued2024
dc.date.released2021-08-02
dc.date.releasedwup2023-02
dc.date.submission2020-01-27
dc.description.patentorganistationUrząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
dc.description.points75
dc.description.registrationUniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dc.identifier.submission432706
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1597
dc.identifier.urprsubmission242304
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.number.bup18/2021
dc.number.documentPL 242304 B1
dc.number.wup06/2023
dc.titleSposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków
dc.title.alternativeMethod of producing mixed bread with aged white mulberry leaves, especially for diabetics
dc.typePatent
dspace.entity.typePatent