Nowe szczepy bakterii fermentacji mlekowej do zwalczania Escherichia coli i Clostridium perfringens u zwierząt, zwłaszcza u przeżuwaczy, ich kompozycje i zastosowania

dc.contributor.authorANNA SIP
dc.contributor.authorKATARZYNA GRAJEK
dc.contributor.authorJOANNA FOKSOWICZ-FLACZYK
dc.contributor.authorWłodzimierz Grajek
dc.date.accessioned2025-06-30T14:42:51Z
dc.date.available2025-06-30T14:42:51Z
dc.date.issued2019
dc.date.released2019-12-31T00:00:00
dc.date.submission2016-02-19T00:00:00
dc.description.patentorganistationUrząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej (UPRP)
dc.identifier.submission41620416
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3705
dc.identifier.urprsubmission233898
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.titleNowe szczepy bakterii fermentacji mlekowej do zwalczania Escherichia coli i Clostridium perfringens u zwierząt, zwłaszcza u przeżuwaczy, ich kompozycje i zastosowania
dc.typePatent
dspace.entity.typePatent