Nowe szczepy bakterii fermentacji mlekowej do zwalczania Escherichia coli i Clostridium perfringens u zwierząt, zwłaszcza u przeżuwaczy, ich kompozycje i zastosowania
dc.contributor.author | ANNA SIP | |
dc.contributor.author | KATARZYNA GRAJEK | |
dc.contributor.author | JOANNA FOKSOWICZ-FLACZYK | |
dc.contributor.author | Włodzimierz Grajek | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:42:51Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T14:42:51Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.date.released | 2019-12-31T00:00:00 | |
dc.date.submission | 2016-02-19T00:00:00 | |
dc.description.patentorganistation | Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej (UPRP) | |
dc.identifier.submission | 41620416 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3705 | |
dc.identifier.urprsubmission | 233898 | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.title | Nowe szczepy bakterii fermentacji mlekowej do zwalczania Escherichia coli i Clostridium perfringens u zwierząt, zwłaszcza u przeżuwaczy, ich kompozycje i zastosowania | |
dc.type | Patent | |
dspace.entity.type | Patent |