Sposób wykrywania i identyfikacji mięsa królika w produktach spożywczych, zestaw do wykrywania i identyfikacji mięsa królika w produktach spożywczych oraz jego zastosowanie
dc.contributor.author | EMILIA FORNAL | |
dc.contributor.author | ANNA STACHNIUK | |
dc.contributor.author | MAGDALENA MONTOWSKA | |
dc.contributor.author | AGATA SUMARA | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:42:38Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T14:42:38Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.released | 2022-06-27T00:00:00 | |
dc.date.submission | 2020-01-30T00:00:00 | |
dc.description.patentorganistation | Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej (UPRP) | |
dc.identifier.submission | 432756 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3668 | |
dc.identifier.urprsubmission | 240906 | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.pbn.affiliation | ||
dc.title | Sposób wykrywania i identyfikacji mięsa królika w produktach spożywczych, zestaw do wykrywania i identyfikacji mięsa królika w produktach spożywczych oraz jego zastosowanie | |
dc.type | Patent | |
dspace.entity.type | Patent |