Kształtowanie profilu bakterii fekalnych przez rozpuszczalne frakcje błonnika pokarmowego z Fagapyrum esculentum Moench w warunkach in vitro
dc.contributor.author | Krzysztof Dziedzic | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:40:06Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T14:40:06Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.project | 2018/02/X/NZ9/03611 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3476 | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.title | Kształtowanie profilu bakterii fekalnych przez rozpuszczalne frakcje błonnika pokarmowego z Fagapyrum esculentum Moench w warunkach in vitro | |
dc.title.alternative | brak | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | MINIATURA | |
project.endDate | 2020-04-23T00:00:00 | |
project.startDate | 2019-04-24T00:00:00 |