Ograniczanie termicznej polimeryzacji w olejach jadalnych poprzez wzbogacanie surowcami pochodzenia naturalnego

dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.contributor.authorFedko, Monika
dc.date.accessioned2024-08-19T07:46:36Z
dc.date.available2024-08-19T07:46:36Z
dc.identifier.project2019/35/N/NZ9/00767
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1655
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.subject.plsmażenie
dc.subject.pldegradacja termiczna tłuszczów
dc.subject.ploleje zimnotłoczone
dc.subject.plnatywne przeciwutleniacze w olejach
dc.subject.plsubstancje antypolimeryzacyjne
dc.titleOgraniczanie termicznej polimeryzacji w olejach jadalnych poprzez wzbogacanie surowcami pochodzenia naturalnego
dc.title.alternativeReducing thermal polymerization in edible oils through enrichment with raw materials of natural origin
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.namePRELUDIUM 18
project.endDate2022-06-24
project.funder.nameNarodowe Centrum Nauki
project.startDate2020-06-25