Ograniczanie termicznej polimeryzacji w olejach jadalnych poprzez wzbogacanie surowcami pochodzenia naturalnego
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.contributor.author | Fedko, Monika | |
dc.date.accessioned | 2024-08-19T07:46:36Z | |
dc.date.available | 2024-08-19T07:46:36Z | |
dc.identifier.project | 2019/35/N/NZ9/00767 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1655 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.subject.pl | smażenie | |
dc.subject.pl | degradacja termiczna tłuszczów | |
dc.subject.pl | oleje zimnotłoczone | |
dc.subject.pl | natywne przeciwutleniacze w olejach | |
dc.subject.pl | substancje antypolimeryzacyjne | |
dc.title | Ograniczanie termicznej polimeryzacji w olejach jadalnych poprzez wzbogacanie surowcami pochodzenia naturalnego | |
dc.title.alternative | Reducing thermal polymerization in edible oils through enrichment with raw materials of natural origin | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | PRELUDIUM 18 | |
project.endDate | 2022-06-24 | |
project.funder.name | Narodowe Centrum Nauki | |
project.startDate | 2020-06-25 |