Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
  • Details
Show metadata view
Full item page
Options

Ocena dodatków paszowych w celu obniżenia substancji antyżywieniowych poprzez fermentację stałą w śrucie sojowej

Type
Project
Date Issued
2020
Author
Anita Zaworska-Zakrzewska 
Discipline
animal science and fisheries
Abstract (PL)
Ekspertyza. Charakterystyka czynników antyżywieniowych znajdujących się w poekstrakcyjnej śrucie sojowej. Rozpoznanie rynku możliwych do wykorzystania dodatków paszowych i danych literaturowych.
Analiza dodatków paszowych i uszlachetnianego materiału pozwalających na efektywne uszlachetnienie śruty sojowej
Abstract (EN)
Expertise. Characteristics of antinutritional factors found in soybean meal. Recognition of the feed additives market, analysis of literature data.
Analysis of feed additives and feed material allowing to improve the nutritional value of soybean meal
Subject (pl)
  • fermentacja

  • redukcja substancji odtyodżywczy...

  • śruta sojowa