Ocena dodatków paszowych w celu obniżenia substancji antyżywieniowych poprzez fermentację stałą w śrucie sojowej

dc.abstract.enExpertise. Characteristics of antinutritional factors found in soybean meal. Recognition of the feed additives market, analysis of literature data. Analysis of feed additives and feed material allowing to improve the nutritional value of soybean meal
dc.abstract.plEkspertyza. Charakterystyka czynników antyżywieniowych znajdujących się w poekstrakcyjnej śrucie sojowej. Rozpoznanie rynku możliwych do wykorzystania dodatków paszowych i danych literaturowych. Analiza dodatków paszowych i uszlachetnianego materiału pozwalających na efektywne uszlachetnienie śruty sojowej
dc.contributor.authorAnita Zaworska-Zakrzewska
dc.date.accessioned2025-06-30T14:40:50Z
dc.date.available2025-06-30T14:40:50Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.project68/2020/U
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3580
dc.pbn.affiliationanimal science and fisheries
dc.subject.plfermentacja
dc.subject.plredukcja substancji odtyodżywczych
dc.subject.plśruta sojowa
dc.titleOcena dodatków paszowych w celu obniżenia substancji antyżywieniowych poprzez fermentację stałą w śrucie sojowej
dc.title.alternativeThe evaluation of feed additives to reduce antinutritional factors on soybean meal by solid state fermentation
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.nameInna
project.endDate2020-12-28T00:00:00
project.startDate2020-11-30T00:00:00