Analiza potencjału przeciwzapalnego i przeciwcukrzycowego ekstraktu z owoców dzikiej róży (Rosa conina L.) w odniesieniu do hipertroficznej i insulinoopornej tkanki tłuszczowej in vitro

dc.contributor.authorKatarzyna Elżbieta Kowalska
dc.date.accessioned2025-06-30T14:40:08Z
dc.date.available2025-06-30T14:40:08Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.project2021/05/X/NZ9/00624
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3481
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.subject.pladipocyty 3T3-L1
dc.subject.pladiponektyna
dc.subject.pldzika róża
dc.subject.plinsulinooporność
dc.subject.plleptyna
dc.subject.pllipotoksyczność
dc.subject.plotyłość
dc.subject.plstres oksydacyjny
dc.titleAnaliza potencjału przeciwzapalnego i przeciwcukrzycowego ekstraktu z owoców dzikiej róży (Rosa conina L.) w odniesieniu do hipertroficznej i insulinoopornej tkanki tłuszczowej in vitro
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.nameMINIATURA
project.endDate2022-11-02T00:00:00
project.startDate2021-11-02T00:00:00