Wykorzystanie cytometrii przepływowej w analizie żywotności i aktywności proteolitycznej komórek drożdży gorzelniczych Saccharomyces cerevisiae w celu monitorowania efektywności fermentacji etanolowej

dc.contributor.authorWojciech Wawrzyniec Juzwa
dc.date.accessioned2025-06-30T14:40:06Z
dc.date.available2025-06-30T14:40:06Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.project2018/02/X/ZN9/02578
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3475
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.pbn.affiliationbiological sciences
dc.titleWykorzystanie cytometrii przepływowej w analizie żywotności i aktywności proteolitycznej komórek drożdży gorzelniczych Saccharomyces cerevisiae w celu monitorowania efektywności fermentacji etanolowej
dc.title.alternativebrak
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.nameMINIATURA
project.endDate2020-01-04T00:00:00
project.startDate2019-01-05T00:00:00