Badania nad składem białkowym i immunoreaktywnością jaj pozyskanych od kur karmionych paszami z dodatkiem nasion roślin strączkowych: łubinu i soi.
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Biochemii i Analizy Żywności | |
dc.contributor.author | Tomczak, Aneta | |
dc.date.accessioned | 2024-08-09T10:39:46Z | |
dc.date.available | 2024-08-09T10:39:46Z | |
dc.identifier.project | 2020/37/N/NZ9/00128 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1623 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.subject.pl | łubin | |
dc.subject.pl | soja | |
dc.subject.pl | immunoreaktywność | |
dc.subject.pl | alergia | |
dc.subject.pl | jaja | |
dc.title | Badania nad składem białkowym i immunoreaktywnością jaj pozyskanych od kur karmionych paszami z dodatkiem nasion roślin strączkowych: łubinu i soi. | |
dc.title.alternative | Research on the protein composition and immunoreactivity of eggs obtained from hens fed feed with pulses: lupin and soybeans. | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | PRELUDIUM 19 | |
project.endDate | 2024-02-02 | |
project.funder.name | Narodowe Centrum Nauki | |
project.startDate | 2021-02-03 |