Badania nad składem białkowym i immunoreaktywnością jaj pozyskanych od kur karmionych paszami z dodatkiem nasion roślin strączkowych: łubinu i soi.

dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Biochemii i Analizy Żywności
dc.contributor.authorTomczak, Aneta
dc.date.accessioned2024-08-09T10:39:46Z
dc.date.available2024-08-09T10:39:46Z
dc.identifier.project2020/37/N/NZ9/00128
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1623
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.subject.plłubin
dc.subject.plsoja
dc.subject.plimmunoreaktywność
dc.subject.plalergia
dc.subject.pljaja
dc.titleBadania nad składem białkowym i immunoreaktywnością jaj pozyskanych od kur karmionych paszami z dodatkiem nasion roślin strączkowych: łubinu i soi.
dc.title.alternativeResearch on the protein composition and immunoreactivity of eggs obtained from hens fed feed with pulses: lupin and soybeans.
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.namePRELUDIUM 19
project.endDate2024-02-02
project.funder.nameNarodowe Centrum Nauki
project.startDate2021-02-03