Redefiniowana analiza związków zapachowych i lotnych żywności. Co kryje się za volatilomiką żywności?
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego | |
dc.contributor.author | Jeleń, Henryk | |
dc.date.accessioned | 2024-08-26T07:56:18Z | |
dc.date.available | 2024-08-26T07:56:18Z | |
dc.identifier.project | 2019/35/B/NZ9/01582 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1686 | |
dc.language | pl | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.subject.pl | związki lotne | |
dc.subject.pl | związki zapachowe | |
dc.subject.pl | volatilomika | |
dc.subject.pl | metabolomika | |
dc.subject.pl | chromatografia gazowa | |
dc.subject.pl | spektrometria mas | |
dc.subject.pl | kompletna dwuwymiarowa chromatografia gazowa (GCxGC) | |
dc.title | Redefiniowana analiza związków zapachowych i lotnych żywności. Co kryje się za volatilomiką żywności? | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | OPUS 18 | |
project.endDate | 2023-06-24 | |
project.funder.name | Narodowe Centrum Nauki | |
project.startDate | 2020-06-25 |