Redefiniowana analiza związków zapachowych i lotnych żywności. Co kryje się za volatilomiką żywności?

dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
dc.contributor.authorJeleń, Henryk
dc.date.accessioned2024-08-26T07:56:18Z
dc.date.available2024-08-26T07:56:18Z
dc.identifier.project2019/35/B/NZ9/01582
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1686
dc.languagepl
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.subject.plzwiązki lotne
dc.subject.plzwiązki zapachowe
dc.subject.plvolatilomika
dc.subject.plmetabolomika
dc.subject.plchromatografia gazowa
dc.subject.plspektrometria mas
dc.subject.plkompletna dwuwymiarowa chromatografia gazowa (GCxGC)
dc.titleRedefiniowana analiza związków zapachowych i lotnych żywności. Co kryje się za volatilomiką żywności?
dc.typeProject
dspace.entity.typeProject
project.competition.nameOPUS 18
project.endDate2023-06-24
project.funder.nameNarodowe Centrum Nauki
project.startDate2020-06-25