Ocena aktywności bioaktywnych peptydów powstających z mleka koziego na drodze fermentacji prowadzonej przez mikroflorę ziarna kefirowego
dc.contributor.author | Agata Katarzyna Biadała | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:41:03Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T14:41:03Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.project | 2017/01/X/NZ9/00694 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3613 | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.subject.pl | mleko kozie | |
dc.subject.pl | mikroflora ziarna fermentacja | |
dc.title | Ocena aktywności bioaktywnych peptydów powstających z mleka koziego na drodze fermentacji prowadzonej przez mikroflorę ziarna kefirowego | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | MINIATURA | |
project.endDate | 2018-10-02T00:00:00 | |
project.startDate | 2017-10-03T00:00:00 |