Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Wpływ nalistnego stosowania kwasów humusowych na jakość owoców truskawki
 
Full item page
Options

Wpływ nalistnego stosowania kwasów humusowych na jakość owoców truskawki

Type
Monograph chapter conference
Language
Polish
Date issued
2024
Author
Zydlik, Piotr 
Zydlik, Zofia 
Wieczorek, Robert
Faculty
Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii
Web address
https://up.lublin.pl/ogrin/materialy-konferencyjne/
Publisher ministerial
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Pages from-to
132-132
Monograph title
Innowacyjne ogrodnictwo źródłem produktów wysokiej jakości. Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Lublin 4-6 czerwca 2024. Streszczenia
Keywords (PL)
  • Humi Brown Gold

  • truskawki

  • jakość owoców

License
cc-by-sacc-by-sa CC-BY-SA - Attribution-ShareAlike
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia