Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Kulczyński, Bartosz
Scientific title
dr
ORCID
0000-0002-9620-7852
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
2 results

Filters Filters

20242
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 2 of 2
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Właściwości prozdrowotne berberyny

    Kulczyński, Bartosz 
    Sidor, Andrzej 
    Gramza-Michałowska, Anna 
      13  1  13  1
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Właściwości przeciwcukrzycowe wybranych składników pochodzenia roślinnego

    Kulczyński, Bartosz 
    Gramza-Michałowska, Anna 
      9  1  9  1