Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Grygier, Anna
Scientific title
dr
ORCID
0000-0002-0529-3725
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
  • Publications
  • Metrics
1 results

Filters Filters

20231
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 1 of 1
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Effect of refining and fractionation processes on minor components, fatty acids, antioxidant and antimicrobial activities of shea butter

    Abdel-Razek, Adel G.
    Abo-Elwafa, Ghada A.
    Al-Amrousi, Eman F.
    Badr, Ahmed N.
    Hassanein, Minar Mahmoud M.
    Qian, Ying
    Siger, Aleksander 
    Grygier, Anna 
    Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta 
    Rudzińska, Magdalena