Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
3 results

Filters Filters

2018 - 20193
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 3 of 3
  • Patent
    2019

    Potrawa z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej oraz sposób wytwarzania potrawy z mięsa z zawartością ekstraktu z liści morwy białej

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef KORCZAK
      6  6
  • Patent
    2018

    Pieczywo chrupkie i sposób wytwarzania pieczywa chrupkiego

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef Korczak
    Wiktor Obuchowski
      1  1
  • Patent
    2019

    Mleko zagęszczone z dodatkiem ekstraktu z morwy białej i sposób wytwarzania mleka zagęszczonego z dodatkiem ekstraktu z morwy białej

    JOANNA KOBUS-CISOWSKA 
    MONIKA PRZEOR 
    Ewa Flaczyk
    Józef Korczak
      1  1