Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
3 results

Filters Filters

2023 - 20243
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 3 of 3
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    How Does In Vitro Digestion Change the Amount of Phenolics in Morus alba L. Leaf? Analysis of Preparations and Infusions

    Przeor, Monika 
      3  3
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Morus alba L. Leaves (WML) Modulate Sweet (TAS1R) and Bitter (TAS2R) Taste in the Studies on Human Receptors – A New Perspective on the Utilization of White Mulberry Leaves in Food Production?

    Przeor, Monika 
    Jokiel, Maria
      3  3
  • Publication
    2024cc-by-nccc-by-nc

    Przetwarzanie liści morwy białej na cele spożywcze

    Przeor, Monika 
      25  25