Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
3 results

Filters Filters

2024 - 20253
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 3 of 3
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    The Application of Mulberry Elements into a Novel Form of Easy-to-Prepare Dried Smoothie

    Przeor, Monika 
    Mhanna, Nour I. A.
    DrożdżyÅ„ska, Agnieszka 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
      6  6
  • Publication
    2025otherother

    Allium ursinum as a centuries-old medicinal plant. Short review of anti-inflammatory and antimicrobial properties of the rare garlic species

    Szczepaniak, Oskar 
    Neugart, Susanne
    Przeor, Monika 
    Esatbeyoglu, Tuba
      24  24
  • Publication
    2025otherother

    Allium ursinum as a Centuries-old Medicinal Plant. Short Review of Anti-inflammatory and Antimicrobial Properties of the Rare Garlic Species

    Szczepaniak, Oskar 
    Neugart, Susanne
    Przeor, Monika 
    Esatbeyoglu, Tuba