Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Biegalski, Jakub
Scientific title
mgr inż.
ORCID
0000-0001-5749-7300
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
  • Publications
  • Metrics
2 results

Filters Filters

2023 - 20242
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 2 of 2
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Innovative covering liquids stabilising water–fat leachate from fresh mozzarella cheese used as pizza topping

    Biegalski, Jakub 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
      4  4
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Production of Sensorily Acceptable Pasta Filata Cheese with Partial Substitution of Sheep’s Milk Powder in Different Forms

    Biegalski, Jakub 
    Cais-Sokolińska, Dorota