Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Makowska, Agnieszka
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0002-2994-4019
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
  • Publications
  • Metrics
1 results

Filters Filters

20231
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 1 of 1
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Nutritional, antioxidant and sensory characteristics of bread enriched with wholemeal flour from Slovakian black oat varieties

    Ivanišová, Eva
    Čech, Matej
    Hozlár, Peter
    Zaguła, Grzegorz
    Gumul, Dorota
    Grygorieva, Olga
    Makowska, Agnieszka 
    Kowalczewski, Przemysław 
      1  1