Otrzymywanie, charakterystyka oraz ocena biologicznie aktywnych pochodnych lizozymu
dc.contributor.author | Łukasz Krzysztof Tomczyk | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T14:39:25Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T14:39:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.project | 2023/07/X/NZ9/00052 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/3361 | |
dc.pbn.affiliation | food and nutrition technology | |
dc.subject.pl | aktywność hydrofobowa | |
dc.subject.pl | aktywność hydrolityczna | |
dc.subject.pl | aktywność przeciwutleniająca | |
dc.subject.pl | elektroforeza | |
dc.subject.pl | hydroliza chemiczna | |
dc.subject.pl | hydroliza enzymatyczna | |
dc.subject.pl | jaja | |
dc.subject.pl | lizozym | |
dc.subject.pl | modyfikacja białka | |
dc.subject.pl | ozonowanie | |
dc.title | Otrzymywanie, charakterystyka oraz ocena biologicznie aktywnych pochodnych lizozymu | |
dc.type | Project | |
dspace.entity.type | Project | |
project.competition.name | MINIATURA | |
project.endDate | 2024-05-29T00:00:00 | |
project.startDate | 2023-05-30T00:00:00 |