Innowacyjna żywność pochodzenia roślinnego szansą na rozwój rolnictwa i przetwórstwa żywności

cris.virtual.author-orcid0000-0001-6076-8095
cris.virtual.author-orcid0000-0002-3554-5276
cris.virtualsource.author-orcidf3725b78-a868-4158-aaed-7f4692cfd53b
cris.virtualsource.author-orcidbc235846-e970-4e78-8686-9de6ac41765e
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
dc.contributor.authorSzablewski, Tomasz
dc.contributor.authorCegielska-Radziejewska, Renata
dc.date.accessioned2024-10-03T10:03:33Z
dc.date.available2024-10-03T10:03:33Z
dc.date.issued2024
dc.description.number2 (274)
dc.identifier.issn1429-3064
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1768
dc.identifier.weblinkhttps://puls.edu.pl/sites/default/files/wa-2024-czerwiec_0.pdf
dc.languagepl
dc.relation.ispartofWieści Akademickie
dc.relation.pages43-45
dc.subtypePopularScienceArticle
dc.titleInnowacyjna żywność pochodzenia roślinnego szansą na rozwój rolnictwa i przetwórstwa żywności
dc.typeArticleNoScientific
dspace.entity.typePublication