Innowacyjna żywność pochodzenia roślinnego szansą na rozwój rolnictwa i przetwórstwa żywności
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-6076-8095 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-3554-5276 | |
cris.virtualsource.author-orcid | f3725b78-a868-4158-aaed-7f4692cfd53b | |
cris.virtualsource.author-orcid | bc235846-e970-4e78-8686-9de6ac41765e | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności | |
dc.contributor.author | Szablewski, Tomasz | |
dc.contributor.author | Cegielska-Radziejewska, Renata | |
dc.date.accessioned | 2024-10-03T10:03:33Z | |
dc.date.available | 2024-10-03T10:03:33Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.number | 2 (274) | |
dc.identifier.issn | 1429-3064 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1768 | |
dc.identifier.weblink | https://puls.edu.pl/sites/default/files/wa-2024-czerwiec_0.pdf | |
dc.language | pl | |
dc.relation.ispartof | Wieści Akademickie | |
dc.relation.pages | 43-45 | |
dc.subtype | PopularScienceArticle | |
dc.title | Innowacyjna żywność pochodzenia roślinnego szansą na rozwój rolnictwa i przetwórstwa żywności | |
dc.type | ArticleNoScientific | |
dspace.entity.type | Publication |