Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek
 
Full item page
Options

Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek

Type
Monograph chapter conference
Language
Polish
Date issued
2024
Author
Walkowiak-Tomczak, Dorota 
Jasiczak, Hanna
Łysiak, Grzegorz 
Idaszewska, Natalia
Editor
Agnieszka Nawirska-Olszańska
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii
Publisher
GAJT Wydawnictwo 1991 s.c. Wrocław
Pages from-to
88
Monograph title
Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. Materiały pokonferencyjne XIV Konferencji Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Krzyżowa 20-22 maja 2024
Keywords (PL)
  • jabłka

  • 1-MCP

  • przechowywanie shelf-life

  • jakość owoców

Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia