Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-4429-4990 | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-6677-1532 | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | 62120c08-ac30-47de-8d37-384603233f51 | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | a6704595-1046-4992-a8ae-74e2ea364489 | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation | Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii | |
dc.affiliation.institute | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego | |
dc.affiliation.institute | Katedra Roślin Ozdobnych, Dendrologii i Sadownictwa | |
dc.contributor.author | Walkowiak-Tomczak, Dorota | |
dc.contributor.author | Jasiczak, Hanna | |
dc.contributor.author | Łysiak, Grzegorz | |
dc.contributor.author | Idaszewska, Natalia | |
dc.contributor.editor | Agnieszka Nawirska-Olszańska | |
dc.date.accessioned | 2024-09-10T07:04:07Z | |
dc.date.available | 2024-09-10T07:04:07Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-66292-35-2 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1726 | |
dc.language | pl | |
dc.publisher | GAJT Wydawnictwo 1991 s.c. Wrocław | |
dc.relation.book | Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. Materiały pokonferencyjne XIV Konferencji Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Krzyżowa 20-22 maja 2024 | |
dc.relation.pages | 88 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subject.pl | jabłka | |
dc.subject.pl | 1-MCP | |
dc.subject.pl | przechowywanie shelf-life | |
dc.subject.pl | jakość owoców | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication |