Wpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek

cris.virtual.author-orcid0000-0002-4429-4990
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid0000-0002-6677-1532
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid62120c08-ac30-47de-8d37-384603233f51
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcida6704595-1046-4992-a8ae-74e2ea364489
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliationWydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
dc.affiliation.instituteKatedra Roślin Ozdobnych, Dendrologii i Sadownictwa
dc.contributor.authorWalkowiak-Tomczak, Dorota
dc.contributor.authorJasiczak, Hanna
dc.contributor.authorŁysiak, Grzegorz
dc.contributor.authorIdaszewska, Natalia
dc.contributor.editorAgnieszka Nawirska-Olszańska
dc.date.accessioned2024-09-10T07:04:07Z
dc.date.available2024-09-10T07:04:07Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.isbn978-83-66292-35-2
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1726
dc.languagepl
dc.publisherGAJT Wydawnictwo 1991 s.c. Wrocław
dc.relation.bookTrendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. Materiały pokonferencyjne XIV Konferencji Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Krzyżowa 20-22 maja 2024
dc.relation.pages88
dc.sciencecloudnosend
dc.subject.pljabłka
dc.subject.pl1-MCP
dc.subject.plprzechowywanie shelf-life
dc.subject.pljakość owoców
dc.subtypeSummary
dc.titleWpływ warunków przechowywania na jakość shelf-life jabłek
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication