Molekularne właściwości wody w żywności

cris.virtual.author-orcid0000-0001-6597-0858
cris.virtualsource.author-orcid08c06993-c96b-41bb-a5f9-551434fdd7df
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Fizyki i Biofizyki
dc.contributor.authorBaranowska, Hanna Maria
dc.date.accessioned2024-08-14T07:27:11Z
dc.date.available2024-08-14T07:27:11Z
dc.date.issued2024
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1644
dc.identifier.weblinkhttps://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/
dc.languagepl
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dc.relation.bookVIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
dc.relation.pages9
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleMolekularne właściwości wody w żywności
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication
project.funder.nameb.d.