Molekularne właściwości wody w żywności
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-6597-0858 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 08c06993-c96b-41bb-a5f9-551434fdd7df | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Fizyki i Biofizyki | |
dc.contributor.author | Baranowska, Hanna Maria | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T07:27:11Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T07:27:11Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.finance | publication_nocost | |
dc.description.financecost | 0,00 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1644 | |
dc.identifier.weblink | https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/ | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 9 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Molekularne właściwości wody w żywności | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication | |
project.funder.name | b.d. |