Wielkopolskie Centrum Projektowania Zrównoważonej Żywności

cris.virtual.author-orcid0000-0002-4966-5500
cris.virtual.author-orcid0000-0003-4234-7881
cris.virtualsource.author-orcid7d85d478-4692-45f6-bcba-2dcb04b4dc75
cris.virtualsource.author-orcid4ee23ba3-eef2-455b-bf2c-1c2dcfc4df21
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
dc.contributor.authorCyplik, Paweł
dc.contributor.authorMajcher, Małgorzata Anna
dc.date.accessioned2025-11-25T08:52:01Z
dc.date.available2025-11-25T08:52:01Z
dc.date.issued2023
dc.description.bibliographyil.
dc.description.number2 (270)
dc.identifier.issn1429-3064
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/6094
dc.identifier.weblinkhttps://www.up.poznan.pl/wiesci-akademickie-kwartalnik
dc.languagepl
dc.relation.ispartofWieści Akademickie
dc.relation.pages15-16
dc.subtypePopularScienceArticle
dc.titleWielkopolskie Centrum Projektowania Zrównoważonej Żywności
dc.typeArticleNoScientific
dspace.entity.typePublication