Skuteczność rozpoznawania proszków porzeczkowych za pomocą zespołów klasyfikatorów (classifier ensembles)
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-2535-8370 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-5294-5928 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-0153-4624 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee | |
cris.virtualsource.author-orcid | a601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 4ddc81ce-066b-4d2e-a9f3-015a6c34a525 | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej | |
dc.affiliation.institute | Katedra Fizyki i Biofizyki | |
dc.contributor.author | Przybył, Krzysztof | |
dc.contributor.author | Walkowiak, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Kowalczewski, Przemysław Łukasz | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T08:29:07Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T08:29:07Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.finance | publication_nocost | |
dc.description.financecost | 0,00 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1646 | |
dc.identifier.weblink | https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/ | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 57 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Skuteczność rozpoznawania proszków porzeczkowych za pomocą zespołów klasyfikatorów (classifier ensembles) | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication | |
project.funder.name | b.d. |