Skuteczność rozpoznawania proszków porzeczkowych za pomocą zespołów klasyfikatorów (classifier ensembles)

cris.virtual.author-orcid0000-0002-2535-8370
cris.virtual.author-orcid0000-0001-5294-5928
cris.virtual.author-orcid0000-0002-0153-4624
cris.virtualsource.author-orcid898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee
cris.virtualsource.author-orcida601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97
cris.virtualsource.author-orcid4ddc81ce-066b-4d2e-a9f3-015a6c34a525
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
dc.affiliation.instituteKatedra Fizyki i Biofizyki
dc.contributor.authorPrzybył, Krzysztof
dc.contributor.authorWalkowiak, Katarzyna
dc.contributor.authorKowalczewski, Przemysław Łukasz
dc.date.accessioned2024-08-14T08:29:07Z
dc.date.available2024-08-14T08:29:07Z
dc.date.issued2024
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1646
dc.identifier.weblinkhttps://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/
dc.languagepl
dc.pubinfoWarszawa
dc.relation.bookVIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
dc.relation.pages57
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleSkuteczność rozpoznawania proszków porzeczkowych za pomocą zespołów klasyfikatorów (classifier ensembles)
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication
project.funder.nameb.d.