Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Determination of Qualitative Changes in Edible Oils during the Oxidation Process Using the FTIR Method
 
Full item page
Options

Determination of Qualitative Changes in Edible Oils during the Oxidation Process Using the FTIR Method

Type
Journal article conference
Language
English
Date issued
2024
Author
Neunert, Grażyna 
Kamińska, Wiktoria 
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
PBN discipline
food and nutrition technology
Journal
Proceedings
ISSN
2504-3900
DOI
10.3390/proceedings2024105040
Volume
105
Number
1
Pages from-to
art. 40
Keywords (EN)
  • FTIR spectroscopy

  • edible oils

  • oxidation process

  • peroxide value (PV)

License
cc-bycc-by CC-BY - Attribution
Open access date
May 28, 2024
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia