Wpływ środowiska na właściwości reologiczne pektyny jabłkowej w roztworach
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-7519-6085 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0003-1977-0622 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-1365-8130 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-5294-5928 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-2535-8370 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-6597-0858 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 755be52f-6095-4872-8816-5d2179651fb3 | |
cris.virtualsource.author-orcid | acf4678f-330c-40e6-8139-12216a6bcbf8 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 8cd4c9a5-da42-46f1-bc14-052a2b2dec7d | |
cris.virtualsource.author-orcid | a601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee | |
cris.virtualsource.author-orcid | 08c06993-c96b-41bb-a5f9-551434fdd7df | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Fizyki i Biofizyki | |
dc.affiliation.institute | Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej | |
dc.contributor.author | Siejak, Przemysław | |
dc.contributor.author | Rezler, Ryszard | |
dc.contributor.author | Masewicz, Łukasz | |
dc.contributor.author | Walkowiak, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Przybył, Krzysztof | |
dc.contributor.author | Baranowska, Hanna Maria | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T07:07:54Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T07:07:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.finance | publication_nocost | |
dc.description.financecost | 0,00 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1641 | |
dc.identifier.weblink | https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/ | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 64 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Wpływ środowiska na właściwości reologiczne pektyny jabłkowej w roztworach | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication |