Monitorowanie zmian zawartości naturalnych barwników w olejach tłoczonych na zimno podczas procesu termooksydacji metodami spektrofotometrycznymi
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-8398-7143 | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | 09fe1169-f98e-494b-8c1b-b7dfa3e4d510 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 3de84092-57c9-4fb3-93be-feddc2b8e9cb | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Fizyki i Biofizyki | |
dc.contributor.author | Neunert, Grażyna | |
dc.contributor.author | Kamińska, Wiktoria | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T07:23:35Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T07:23:35Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.finance | publication_nocost | |
dc.description.financecost | 0,00 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1643 | |
dc.identifier.weblink | https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/ | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 44 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Monitorowanie zmian zawartości naturalnych barwników w olejach tłoczonych na zimno podczas procesu termooksydacji metodami spektrofotometrycznymi | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication | |
project.funder.name | b.d. |