Monitorowanie zmian zawartości naturalnych barwników w olejach tłoczonych na zimno podczas procesu termooksydacji metodami spektrofotometrycznymi

cris.virtual.author-orcid0000-0001-8398-7143
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid09fe1169-f98e-494b-8c1b-b7dfa3e4d510
cris.virtualsource.author-orcid3de84092-57c9-4fb3-93be-feddc2b8e9cb
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Fizyki i Biofizyki
dc.contributor.authorNeunert, Grażyna
dc.contributor.authorKamińska, Wiktoria
dc.date.accessioned2024-08-14T07:23:35Z
dc.date.available2024-08-14T07:23:35Z
dc.date.issued2024
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1643
dc.identifier.weblinkhttps://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/
dc.languagepl
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dc.relation.bookVIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
dc.relation.pages44
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleMonitorowanie zmian zawartości naturalnych barwników w olejach tłoczonych na zimno podczas procesu termooksydacji metodami spektrofotometrycznymi
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication
project.funder.nameb.d.