Loading...
Now showing 1 - 9 of 9
Publication 2024Wydawnictwo IUNG-PIBAbsorpcja wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) przez produkty spożywcze podczas wędzenia
Nizio, EdytaCzwartkowski, KamilGolimowski, WojciechBochniak, MartaKsiążek, EwelinaMarcinkowski, DamianDecka-Cywińska, Ewa8 8 Publication 2024Retrieval of Cu2+ and Cd2+ ions from aqueous solutions using sustainable guar gum/PVA/montmorillonite nanocomposite films: effect of temperature and adsorption isotherms
Alhaithloul, Haifa A. S.Alsudays, Ibtisam MohammedZaki, ElSayed G.Elsaeed, Shymaa M.Mubark, Amal E.Salib, LuranaSafwat, GehanDiab, AymanAbdein, Mohamed A.Alharthi, AfafZakai, Shadi A.Elkelish, Amr1 6 1 6 Publication 2024Zinc Oxide Nanoparticles: An Influential Element in Alleviating Salt Stress in Quinoa (Chenopodium quinoa L. Cv Atlas)
10 1 10 1