Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przeor, Monika
Scientific title
dr
ORCID
0000-0003-2600-8935
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
4 results

Filters Filters

20244
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 4 of 4
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    How Does In Vitro Digestion Change the Amount of Phenolics in Morus alba L. Leaf? Analysis of Preparations and Infusions

    Przeor, Monika 
      3  3
  • Patent
    2024

    Sposób wytwarzania chleba mieszanego z leżakowanymi liśćmi morwy białej, w szczególności dla diabetyków

    Przeor, Monika Teresa 
    Kobus-Cisowska, Joanna Magdalena 
    Kmiecik, Dominik 
    Szczepaniak, Oskar 
    Beszterda-Buszczak, Monika Krystyna 
      115  115
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    The Application of Mulberry Elements into a Novel Form of Easy-to-Prepare Dried Smoothie

    Przeor, Monika 
    Mhanna, Nour I. A.
    DrożdżyÅ„ska, Agnieszka 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
      5  5
  • Publication
    2024cc-by-nccc-by-nc

    Przetwarzanie liści morwy białej na cele spożywcze

    Przeor, Monika 
      20  20