Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Piasecka-Kwiatkowska, Dorota
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0002-4848-6957
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Biochemii i Analizy Żywności
  • Publications
  • Metrics
6 results

Filters Filters

2023 - 20256
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 6 of 6
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Antioxidant Potential of Xanthohumol in Disease Prevention: Evidence from Human and Animal Studies

    Piekara, Jakub 
    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
      1  22  1  22
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Tracking adulteration of nectar honey varieties using a high-resolution melting qPCR technique validated with melissopalinology

    Borkowska, Monika 
    Burzyńska, Marta Stefania 
    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
    Celińska, Ewelina 
      3  3
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Hop (Humulus lupulus L.) Phenolic Compounds Profile Depends on Cultivar and Plant Organ Maturity

    Piekara, Jakub 
    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
    Hołaj, Hanna
    Jędryczka, Małgorzata
    Daniel Daramola, Oluwafemi
    Dwiecki, Krzysztof 
      10  10
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Digestibility of Protein and Iron Availability from Enriched Legume Sprouts

    Zielińska-Dawidziak, Magdalena 
    Białas, Wojciech 
    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
    Staniek, Halina Zofia 
    Niedzielski, Przemysław
      2  2
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Allergenic Potential of Common Hops (Humulus lupulus L.) in the Context of Cross-Reactions with Pollen Allergens

    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
    Blacharska, Kinga
    Springer, Ewa
      14  14
  • Publication
    2023closedaccessclosedaccess

    The effect of the genotype-environment interaction on the concentration of carotenoids, tocochromanol, and phenolic compounds in seeds of Lupinus angustifolius breeding lines

    Siger, Aleksander 
    Michalak, Michał 
    Bąkowska, Ewa 
    Dwiecki, Krzysztof 
    Nogala-Kałucka, Małgorzata 
    Grześ, Bożena 
    Piasecka-Kwiatkowska, Dorota 
      4  4