Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Biegalski, Jakub
Scientific title
mgr inż.
ORCID
0000-0001-5749-7300
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
  • Publications
  • Metrics
1 results

Filters Filters

20231
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 1 of 1
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    The influence of the texture and color of goat’s salad cheese on the emotional reactions of consumers compared to cow’s milk cheese and Feta cheese

    Kaczyński, Łukasz K. 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
    Biegalski, Jakub 
    Yiğit, Aslı
    Chudy, Sylwia 
      6  6