Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Makowska, Agnieszka
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0002-2994-4019
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
  • Publications
  • Metrics
2 results

Filters Filters

2024 - 20252
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 2 of 2
  • Publication
    2025closedaccessclosedaccess

    Możliwość zastosowania makuchów lnianych, z lnianki i czarnuszki jako substytutu mąki pszennej w produkcji pieczywa

    Królak, Jakub 
    Makowska, Agnieszka 
    Uniwersytet Przyrodniczyw Poznaniu
      2  23  2  23
  • Publication
    2024closedaccessclosedaccess

    Rola opakowania w przedłużaniu trwałości pieczywa

    Makowska, Agnieszka 
    Królak, Jakub
      1  6  1  6