Walory prozdrowotne przypraw korzennych

cris.virtual.author-orcid0000-0002-9620-7852
cris.virtual.author-orcid0000-0001-9844-431X
cris.virtual.author-orcid0000-0002-0744-9033
cris.virtualsource.author-orcid1492a588-7315-4d11-9684-a89bc3ccdaf0
cris.virtualsource.author-orcid9a5fbf5f-8cd3-4a3c-bd5e-0fe16d5a9c9e
cris.virtualsource.author-orcid968d3cb8-3b2b-46fe-a17f-373169a0738c
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
dc.contributor.authorKulczyński, Bartosz
dc.contributor.authorSidor, Andrzej
dc.contributor.authorGramza-Michałowska, Anna
dc.date.accessioned2025-08-05T07:40:48Z
dc.date.available2025-08-05T07:40:48Z
dc.date.issued2024
dc.description.bibliographybibliogr.
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.description.number12
dc.description.points20
dc.description.volume78
dc.identifier.doi10.15199/65.2024.12.7
dc.identifier.eissn2449-996X
dc.identifier.issn0033-250X
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/4074
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pbn.affiliationfood and nutrition technology
dc.relation.ispartofPrzemysł Spożywczy
dc.relation.pages50-53
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudsend
dc.subject.otherspices
dc.subject.othercinnamon
dc.subject.othercloves
dc.subject.othercardamon
dc.subject.othermetabolic diseases
dc.subject.plprzyprawy korzenne
dc.subject.plcynamon
dc.subject.plgoździki
dc.subject.plkardamon
dc.subject.plchoroby metaboliczne
dc.titleWalory prozdrowotne przypraw korzennych
dc.title.alternativeHealth benefits of spices
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication
oaire.citation.issue12
oaire.citation.volume1