Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Walory prozdrowotne przypraw korzennych
 
Full item page
Options

Walory prozdrowotne przypraw korzennych

Type
Journal article
Language
Polish
Date issued
2024
Author
Kulczyński, Bartosz 
Sidor, Andrzej 
Gramza-Michałowska, Anna 
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
PBN discipline
food and nutrition technology
Journal
Przemysł Spożywczy
ISSN
0033-250X
DOI
10.15199/65.2024.12.7
Volume
78
Number
12
Pages from-to
50-53
Keywords (PL)
  • przyprawy korzenne

  • cynamon

  • goździki

  • kardamon

  • choroby metaboliczne

Subject (other)
  • spices

  • cinnamon

  • cloves

  • cardamon

  • metabolic diseases

License
closedaccessclosedaccess Closed Access
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia