Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Corrigendum to ‘Phytochemical content of roasted seeds of three white mustard (Sinapis alba L.) varieties differing in their glucosinolate and erucic acid content’ [Ind. Crops Prod. 220 (2024) 119207]
 
Full item page
Options

Corrigendum to ‘Phytochemical content of roasted seeds of three white mustard (Sinapis alba L.) varieties differing in their glucosinolate and erucic acid content’ [Ind. Crops Prod. 220 (2024) 119207]

Type
Journal article
Language
English
Date issued
2025
Author
Siger, Aleksander 
Grygier, Anna 
Bąkowska, Ewa 
Szczechowiak-Pigłas, Joanna
Bartkowiak-Broda, Iwona
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Journal
Industrial Crops and Products
ISSN
0926-6690
DOI
10.1016/j.indcrop.2025.120828
Web address
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0926669025003747
Volume
227
Number
May 2025
Pages from-to
art. 120828
License
otherother Other
Open access date
March 7, 2025
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia