Wpływ pH na stan wody i wybrane właściwości fizyczne w układach pektynowych

cris.virtual.author-orcid0000-0002-1365-8130
cris.virtual.author-orcid0000-0001-7519-6085
cris.virtual.author-orcid0000-0001-5294-5928
cris.virtual.author-orcid0000-0003-1977-0622
cris.virtual.author-orcid0000-0002-2535-8370
cris.virtual.author-orcid0000-0001-6597-0858
cris.virtualsource.author-orcid8cd4c9a5-da42-46f1-bc14-052a2b2dec7d
cris.virtualsource.author-orcid755be52f-6095-4872-8816-5d2179651fb3
cris.virtualsource.author-orcida601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97
cris.virtualsource.author-orcidacf4678f-330c-40e6-8139-12216a6bcbf8
cris.virtualsource.author-orcid898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee
cris.virtualsource.author-orcid08c06993-c96b-41bb-a5f9-551434fdd7df
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Fizyki i Biofizyki
dc.affiliation.instituteKatedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
dc.contributor.authorMasewicz, Łukasz
dc.contributor.authorSiejak, Przemysław
dc.contributor.authorWalkowiak, Katarzyna
dc.contributor.authorRezler, Ryszard
dc.contributor.authorPrzybył, Krzysztof
dc.contributor.authorBaranowska, Hanna Maria
dc.date.accessioned2024-08-14T07:17:11Z
dc.date.available2024-08-14T07:17:11Z
dc.date.issued2024
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1642
dc.identifier.weblinkhttps://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/
dc.languagepl
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dc.relation.bookVIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
dc.relation.pages38
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleWpływ pH na stan wody i wybrane właściwości fizyczne w układach pektynowych
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication
project.funder.nameb.d.