Analiza proszku owocowego z wykorzystaniem spektroskopii w podczerwieni z transformacją Fouriera (FTIR ATR)
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-2535-8370 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-5294-5928 | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-1365-8130 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-5749-7300 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-8244-2763 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee | |
cris.virtualsource.author-orcid | a601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97 | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | 8cd4c9a5-da42-46f1-bc14-052a2b2dec7d | |
cris.virtualsource.author-orcid | ea93034e-d253-4afa-836a-942fe490327b | |
cris.virtualsource.author-orcid | b06a0b04-dd89-4025-a198-6d97db2079f2 | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation | Wydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej | |
dc.affiliation.institute | Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej | |
dc.affiliation.institute | Katedra Fizyki i Biofizyki | |
dc.affiliation.institute | Katedra Inżynierii Biosystemów | |
dc.contributor.author | Przybył, Krzysztof | |
dc.contributor.author | Walkowiak, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Jedlińska, Aleksandra | |
dc.contributor.author | Samborska, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Masewicz, Łukasz | |
dc.contributor.author | Biegalski, Jakub | |
dc.contributor.author | Koszela, Krzysztof | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T07:03:10Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T07:03:10Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.finance | publication_nocost | |
dc.description.financecost | 0,00 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1640 | |
dc.identifier.weblink | https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/ | |
dc.language | pl | |
dc.publisher | Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 65 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Analiza proszku owocowego z wykorzystaniem spektroskopii w podczerwieni z transformacją Fouriera (FTIR ATR) | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication |