Analiza proszku owocowego z wykorzystaniem spektroskopii w podczerwieni z transformacją Fouriera (FTIR ATR)

cris.virtual.author-orcid0000-0002-2535-8370
cris.virtual.author-orcid0000-0001-5294-5928
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid0000-0002-1365-8130
cris.virtual.author-orcid0000-0001-5749-7300
cris.virtual.author-orcid0000-0002-8244-2763
cris.virtualsource.author-orcid898dc715-0fc1-42af-a4d7-0bc909752fee
cris.virtualsource.author-orcida601ceea-78eb-4557-8764-5fdee917dd97
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid8cd4c9a5-da42-46f1-bc14-052a2b2dec7d
cris.virtualsource.author-orcidea93034e-d253-4afa-836a-942fe490327b
cris.virtualsource.author-orcidb06a0b04-dd89-4025-a198-6d97db2079f2
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliationWydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej
dc.affiliation.instituteKatedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
dc.affiliation.instituteKatedra Fizyki i Biofizyki
dc.affiliation.instituteKatedra Inżynierii Biosystemów
dc.contributor.authorPrzybył, Krzysztof
dc.contributor.authorWalkowiak, Katarzyna
dc.contributor.authorJedlińska, Aleksandra
dc.contributor.authorSamborska, Katarzyna
dc.contributor.authorMasewicz, Łukasz
dc.contributor.authorBiegalski, Jakub
dc.contributor.authorKoszela, Krzysztof
dc.date.accessioned2024-08-14T07:03:10Z
dc.date.available2024-08-14T07:03:10Z
dc.date.issued2024
dc.description.financepublication_nocost
dc.description.financecost0,00
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/1640
dc.identifier.weblinkhttps://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz/
dc.languagepl
dc.publisherKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
dc.relation.bookVIII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
dc.relation.pages65
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleAnaliza proszku owocowego z wykorzystaniem spektroskopii w podczerwieni z transformacją Fouriera (FTIR ATR)
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication