Absorpcja wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) przez produkty spożywcze podczas wędzenia

cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid3fe42726-36c4-478a-818f-a10f72d4a6ef
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
dc.affiliationWydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej
dc.affiliation.instituteKatedra Inżynierii Biosystemów
dc.contributor.authorNizio, Edyta
dc.contributor.authorCzwartkowski, Kamil
dc.contributor.authorNiedbała, Gniewko
dc.contributor.authorGolimowski, Wojciech
dc.contributor.authorBochniak, Marta
dc.contributor.authorKsiążek, Ewelina
dc.contributor.authorMarcinkowski, Damian
dc.contributor.editorDecka-Cywińska, Ewa
dc.date.accessioned2025-01-08T09:38:58Z
dc.date.available2025-01-08T09:38:58Z
dc.date.issued2024
dc.description.bibliographyil., bibliogr.
dc.identifier.isbn978-83-7562-418-2
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/2291
dc.identifier.weblinkhttps://www.iung.pl/publikacje/2024/chelm_materialy_konferencyjne_2024.pdf
dc.languagepl
dc.pubinfoPuławy
dc.publisherWydawnictwo IUNG-PIB
dc.relation.bookVIII Konferencja Naukowa z cyklu "Nauka i Praktyka - Rolnictwo różne spojrzenia" : Dylematy rolnictwa w XXI w. - szanse i zagrożenia, Chełm, 3-5 czerwca 2024 r.
dc.relation.pages81-82
dc.rightsOther
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.titleAbsorpcja wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) przez produkty spożywcze podczas wędzenia
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication