Absorpcja wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) przez produkty spożywcze podczas wędzenia
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | 3fe42726-36c4-478a-818f-a10f72d4a6ef | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
dc.affiliation | Wydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej | |
dc.affiliation.institute | Katedra Inżynierii Biosystemów | |
dc.contributor.author | Nizio, Edyta | |
dc.contributor.author | Czwartkowski, Kamil | |
dc.contributor.author | Niedbała, Gniewko | |
dc.contributor.author | Golimowski, Wojciech | |
dc.contributor.author | Bochniak, Marta | |
dc.contributor.author | Książek, Ewelina | |
dc.contributor.author | Marcinkowski, Damian | |
dc.contributor.editor | Decka-Cywińska, Ewa | |
dc.date.accessioned | 2025-01-08T09:38:58Z | |
dc.date.available | 2025-01-08T09:38:58Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.bibliography | il., bibliogr. | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7562-418-2 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/2291 | |
dc.identifier.weblink | https://www.iung.pl/publikacje/2024/chelm_materialy_konferencyjne_2024.pdf | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Puławy | |
dc.publisher | Wydawnictwo IUNG-PIB | |
dc.relation.book | VIII Konferencja Naukowa z cyklu "Nauka i Praktyka - Rolnictwo różne spojrzenia" : Dylematy rolnictwa w XXI w. - szanse i zagrożenia, Chełm, 3-5 czerwca 2024 r. | |
dc.relation.pages | 81-82 | |
dc.rights | Other | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | Absorpcja wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) przez produkty spożywcze podczas wędzenia | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |